Recent Posts

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Prajituri sau provocare?

Prajituri sau provocare?

In cadrul promotiei  Iarna dorintele tale se implinesc Dr Oetker ne propune in aceasta iarna un nou concurs.

In perioada 01.10.2014-15.01.2015 cumpara ingrediente pentru prajituri de la Dr Oetker si trimite codul unic de pe stickerele sau cartonasele promotionale prin SMS la  1814 sau online, completand formularul de inscriere si poti castiga premii minunate.

Sau , daca doresti alege o reteta si convinge-ti prietenii sa prajitureasca. Fiecare desert delicios pregatit cu ingrediente de la Dr Oetker pozat si urcat in aplicatia Dr oetker va aduce mai aproape de premii

Pregătirile de sărbătoare sunt în toi ! Dr. Oetker îl ajută pe Moș Crăciun să aducă brazi și decorațiuni în SOS Satele Copiilor

În prag de sărbătoare, Dr. Oetker i-a dat o mână de ajutor lui Moș Crăciun și a adus brăduți și decorațiuni în SOS Satele Copiilor. Copiii au fost încântați de surprizele Moșului și au împodobit brăduții cu mult entuziasm.

Dr. Oetker promovează È™i încurajează valorile familiei, iar Crăciunul reprezintă momentul potrivit de a ne bucura împreună de spiritul sărbătorilor. ÃŽn septembrie, reprezentanÈ›ii Dr. Oetker au ajuns în satele SOS È™i au pregătit împreună cu mamele si copii bunătăți pentru iarnă, iar acum a venit timpul ca cea mai frumoasă sărbătoare să fie, din nou, pregătită alături de Dr. Oetker. 31 de brazi au fost trimiÈ™i către  SOS Satele Copiilor din BucureÈ™ti, Bacău È™i Sibiu alături de decoraÈ›iuni de Crăciun, iar pentru câteva ore, copiii au uitat de monotonia zilnică È™i au participat cu multă bucurie la împodobirea bradului. S-au cântat colinde, iar micuÈ›ii i-au scris MoÈ™ului ce È™i-ar dori să găsească în dimineaÈ›a de Crăciun.
OrganizaÈ›ia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizaÈ›ii non-profit din lume. ÃŽncă de la înfiinÈ›area sa în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner, aceasta acÈ›ionează în 134 de țări È™i oferă 1800 de programe È™i servicii unui număr de peste un million de beneficiari. ÃŽn România, SOS Satele Copiilor ocroteÈ™te È™i sprijină astăzi, la peste 20 de ani de la înfiinÈ›are, mai mult de 1000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice. 

Cu o tradiÈ›ie de peste 120 de ani pe plan internaÈ›ional, compania germană Dr. Oetker are ca filon principal viziunea unei societăți construite în jurul principiilor tradiÈ›ionale ale familiei. ÃŽn România, încă din anul 1998, Dr. Oetker a promovat valorile fundamentale ale societății prin produse de calitate superioară È™i parteneriate care să exprime bucuria de a fi acasă È™i de a oferi celor dragi tot ce este mai bun. Prin programe care urmăresc să ofere o viață normală, fără griji, Dr. Oetker are în atenÈ›ie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor România È™i a celor aproximativ 1000 de beneficiari direcÈ›i, cărora doreÈ™te să le ofere bucuria unei familii normale, unită în jurul bunătăților de pe masă de marile sărbători È™i nu numai.  



Bineinteles ca am ales si eu cateva retete din aplicatie.
Am inceput seria cu Mini prajituri cu mac si branza
Reteta o gasitiaici.

Mini prajituri cu mac si branza
Am continuat cu Tort cu rom 

Reteta o gasiti aici. Am ornat tortul cu trandafiri de ciocolata Dr oetker
Tort cu rom
 Si o felie .
Si bineinteles ca nu puteam rata reteta Fursecuri fragede.
Am ornat fursecurile cu ornamente colorate de la Dr Oetker
Reteta bineinteles ca o gasiti aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...