Recent Posts

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Prajituri sau provocare?

Prajituri sau provocare?

In cadrul promotiei  Iarna dorintele tale se implinesc Dr Oetker ne propune in aceasta iarna un nou concurs.

In perioada 01.10.2014-15.01.2015 cumpara ingrediente pentru prajituri de la Dr Oetker si trimite codul unic de pe stickerele sau cartonasele promotionale prin SMS la  1814 sau online, completand formularul de inscriere si poti castiga premii minunate.

Sau , daca doresti alege o reteta si convinge-ti prietenii sa prajitureasca. Fiecare desert delicios pregatit cu ingrediente de la Dr Oetker pozat si urcat in aplicatia Dr oetker va aduce mai aproape de premii

Pregătirile de sărbătoare sunt în toi ! Dr. Oetker îl ajută pe Moș Crăciun să aducă brazi și decorațiuni în SOS Satele Copiilor

În prag de sărbătoare, Dr. Oetker i-a dat o mână de ajutor lui Moș Crăciun și a adus brăduți și decorațiuni în SOS Satele Copiilor. Copiii au fost încântați de surprizele Moșului și au împodobit brăduții cu mult entuziasm.

Dr. Oetker promovează și încurajează valorile familiei, iar Crăciunul reprezintă momentul potrivit de a ne bucura împreună de spiritul sărbătorilor. În septembrie, reprezentanții Dr. Oetker au ajuns în satele SOS și au pregătit împreună cu mamele si copii bunătăți pentru iarnă, iar acum a venit timpul ca cea mai frumoasă sărbătoare să fie, din nou, pregătită alături de Dr. Oetker. 31 de brazi au fost trimiși către  SOS Satele Copiilor din București, Bacău și Sibiu alături de decorațiuni de Crăciun, iar pentru câteva ore, copiii au uitat de monotonia zilnică și au participat cu multă bucurie la împodobirea bradului. S-au cântat colinde, iar micuții i-au scris Moșului ce și-ar dori să găsească în dimineața de Crăciun.
Organizația SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizații non-profit din lume. Încă de la înființarea sa în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner, aceasta acționează în 134 de țări și oferă 1800 de programe și servicii unui număr de peste un million de beneficiari. În România, SOS Satele Copiilor ocrotește și sprijină astăzi, la peste 20 de ani de la înființare, mai mult de 1000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice. 

Cu o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, compania germană Dr. Oetker are ca filon principal viziunea unei societăți construite în jurul principiilor tradiționale ale familiei. În România, încă din anul 1998, Dr. Oetker a promovat valorile fundamentale ale societății prin produse de calitate superioară și parteneriate care să exprime bucuria de a fi acasă și de a oferi celor dragi tot ce este mai bun. Prin programe care urmăresc să ofere o viață normală, fără griji, Dr. Oetker are în atenție sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor România și a celor aproximativ 1000 de beneficiari direcți, cărora dorește să le ofere bucuria unei familii normale, unită în jurul bunătăților de pe masă de marile sărbători și nu numai.  Bineinteles ca am ales si eu cateva retete din aplicatie.
Am inceput seria cu Mini prajituri cu mac si branza
Reteta o gasitiaici.

Mini prajituri cu mac si branza
Am continuat cu Tort cu rom 

Reteta o gasiti aici. Am ornat tortul cu trandafiri de ciocolata Dr oetker
Tort cu rom
 Si o felie .
Si bineinteles ca nu puteam rata reteta Fursecuri fragede.
Am ornat fursecurile cu ornamente colorate de la Dr Oetker
Reteta bineinteles ca o gasiti aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...