Recent Posts

miercuri, 17 aprilie 2013

Curry cu spanac si carne de pui

Curry cu spanac si carne de pui



Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 rosii bine coapte
  • 400 gr piept de pui dezosat
  • 100 ml smantana grasa
  • 200 gr spanac congelat
  • coriandru macinat
  • ghimbir macinat
  • piper Cayenne
  • pudra de chilli
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare:

Tocam ceapa si usturoiul fin si le punem la calit in uleiul incins.Cand ceapa devine translucida ,adaugam condimentele , apoi  pieptul taiat cubulete ,pe care il tinem la foc pana se albeste .Adaugam rosiile taiate cuburi descojite si lasam la foc iute pana ce rosiile sunt bine gatite.Adaugam smantana   si lasam 3-4 minute ,apoi adaugam spanacul usor dezghetat si mai lasam 2 minute .
Servim imediat cupaine naan.
Curry cu spanac si carne de pui

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...