Recent Posts

sâmbătă, 4 august 2012

Tarta cu salam

Tarta cu salam

Tarta cu salam

Ingrediente Tarta cu salam:

  • 1 buc. praf de copt
  • 3 buc. oua
  • 400 gr salam
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura cimbru
  • 500 gr faina
  • 3 gr piper
  • 150 ml lapte dulce
  • 100 gr cascaval
  • 3 buc. catei de usturoi
  • 1/4 buc. salata verde

Mod de preparare Tarta cu salam

 Pentru prepararea tartei cu salam procedam in felul urmator:
 Salamul se curata de folia protectoare si se taie in cubulete.Cascavalul se taie in cubulete si se punelanga salam.Usturoiul se curata de foi si se piseaza.Ouale se pun intr-un castron impreuna cu sarea si putin piper.Se mixeaza pana cand isi dubleaza volumul, se adauga laptele dulce caldut, in care s-a dizolvat praful de copt, uleiul de floarea-soarelui, usturoiul si cimbrul.Se pune faina si se mixeaza pana cand rezulta un aluat omogen.Se adauga cubuletele de cascaval si salam, salata verde taiata in fasiute si se amesteca bine cu o lingura.Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia si se introduce in cuptor.Se coace timp de 25-35 minute la foc mediu, se scoate si se serveste imediat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...