Recent Posts

sâmbătă, 4 august 2012

Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ingrediente ciorba radauteana:

  • 1 buc. telina
  • 1 buc. piept de pui
  • 2 buc. galbenusuri
  • 3 lingura ulei
  • 1 buc. ceapa
  • 3 gr sare
  • 2 lingura otet
  • 200 gr smantana
  • 3 gr piper
  • 1 buc. morcov

Mod de preparare Ciorba radauteana:

 Se spala pieptul si se dezoseaza.Se taie pieptul in bucatele mici.Se pune la fiert in apa rece.Se spumeaza de cate ori este nevoie ptr a obtine o zeama limpede.Se curata morcovul si telina si se dau pe razatoarea mare.Ceapa se curata si se toaca fin.In uleiul incins se pune la distuit mai intai morcovul,apoi telina si ceapa.Se adauga cate putina apa pana se inmoaie.Se pune peste pieptul de pui.Se potriveste gustul de sare,piper.Galbenusurile se pun peste smantana,se adauga otetul  si se omogenizeaza.Se pune cata putina zeama calda peste ele.Se completeaza vasul cu apa ,atat cat dorim sa fie de zemoasa.Se stinge focul si se goleste amestecul de oua si smantana in vasul cu ciorba,amestecand continuu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...