Recent Posts

sâmbătă, 4 august 2012

Bors taranesc cu aripi de pui

Bors taranesc cu aripi de pui

Bors taranesc cu aripi de pui

Ingrediente Bors taranesc cu aripi de pui :

  • 500 gr aripi de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras portocaliu
  • 150 gr mazare congelata
  • 150 gr fasole verde
  • sare
  • piper
  • 500 ml bors
  • 400 gr rosii bine coapte
  • 1 lingura orez
  • leustean si marar tocate fin
  • smantana ptr dres

Mod de preparare Bors taranesc cu aripi de pui:

 Se curata legumele(ceapa,morcovul si ardeii ) si se toaca cubulete.Aripile de pui se curata,eventual se parlesc daca mai este nevoie si se spala bine.Se pun la foc cu apa rece.Se spumeaza bine,apoi se pun legumele.Dupa ce legumele s-au inmuiat de jumate se pune orezul si se mai lasa 10 minute.Se adauga rosiile mixate.Separat se fierbe borsul si se toarna in oala.Se potriveste gustul de sare ,piper macinat.Inainte cu 5 minute  de a fi gata se pune leusteanul si mararul tocat fin.Se serveste dreasa cu smantana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...