Recent Posts

duminică, 22 august 2021

Ostropel de porc la Crock-Pot

 

Ostropel de porc la Crock-Pot

Ingrediente:

  • 600 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 200 gr rosii pasate
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita amidon
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • mamaliga pentru servit
Mod de preparare:
Taiem carnea spalata in cubulete de marime potrivita.
Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.
Pornim aparatul Crock-Pot pe functia sotare la temperatura inalta.
Cand aparatul este incalzit punem uleiul si carnea de porc.
Dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam si ceapa si o lasam sa se rumeneasca usor impreuna cu carnea.
Oprim aparatul si il mutam pe gatire lenta pentru 4 ore.
 Stingem cu rosiile, apa calda cat sa acopere carnea si foile de dafin
Cu o ora inainte de a fi gata punem amidonul diluat in putina apa rece, sare si piper dupa gust.
Cand este gata oprim aparatul si adaugam usturoiul tocat fin.
Servim ostropelul cu mamaliga.





Ostropel de porc la Crock-Pot

Ostropel de porc la Crock-Pot


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...