Recent Posts

luni, 19 octombrie 2020

Supa gulas la Crock-Pot

 

Supa gulas la Crock-Pot

Ingrediente:

  • 500 gr carne vita
  • 2 bucati ceapa rosie
  • 2 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 conserva rosii
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia dulce/iute
  • 2 foi de dafin
  • chimen
  • maghiran
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
Carnea de vita o taiem in cubulete mici.
Curatam si  spalam legumele.
Tocam ceapa marunt.Ardeiul kapia il taiem cubulete.
Cartofii ii taiem cuburi mai mari.Morcovii ii taiem rondele.
Intr-o tigaie incintam uleiul  si punem la rumenit carnea la foc iute.
Scoatem carnea si punem morcovii si ceapa.Le lasam sa se inmoaie usor.
In vasul aparatului Crock-Pot punem conserva de rosii, adaugam cartofii, carnea, ceapa si morcovul, apoi ardeiul.Punem apa calda cat sa cuprinda ingredientele, asezam capacul aparatului si il  pornim  pe High pentru aproximativ 4 ore.Cu 15 minute inainte adaugam  foile de dafin, sare, piper, boiaua dulce, boiaua iute, semintele de chimen usor zdrobite si maghiran.
Cand este gata oprim aparatul si presaram patrunjel verde.





Supa gulas la Crock-Pot

Supa gulas la Crock-Pot


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...