Ingrediente:
- 500 gr carne vita
- 2 bucati ceapa rosie
- 2 cartofi
- 1 ardei kapia
- 1 conserva rosii
- 2 morcovi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper negru macinat
- boia dulce/iute
- 2 foi de dafin
- chimen
- maghiran
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Carnea de vita o taiem in cubulete mici.
Curatam si spalam legumele.
Tocam ceapa marunt.Ardeiul kapia il taiem cubulete.
Cartofii ii taiem cuburi mai mari.Morcovii ii taiem rondele.
Intr-o tigaie incintam uleiul si punem la rumenit carnea la foc iute.
Scoatem carnea si punem morcovii si ceapa.Le lasam sa se inmoaie usor.
In vasul aparatului Crock-Pot punem conserva de rosii, adaugam cartofii, carnea, ceapa si morcovul, apoi ardeiul.Punem apa calda cat sa cuprinda ingredientele, asezam capacul aparatului si il pornim pe High pentru aproximativ 4 ore.Cu 15 minute inainte adaugam foile de dafin, sare, piper, boiaua dulce, boiaua iute, semintele de chimen usor zdrobite si maghiran.
Cand este gata oprim aparatul si presaram patrunjel verde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu