Recent Posts

joi, 15 octombrie 2020

Ciorba de cartofi cu carnati afumati la Crock-Pot

 


Ingrediente:

  • 400 gr cartofi rosii
  • 250 gr carnat picant afumat
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • boia iute optional
  • marar verde
Mod de preparare:
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in bucatele mai mici.
Punem cartofii in vasul aparatului Crock-Pot si turnam  apa cat sa depaseasca cartofii  cu 2 degete.
Pornim aparatul  pe High.
Taiem carnatii rondele mai groase si  ii rumenim intr-o tigaie in uleiul incins.
Scoatem  carnatii, iar in uleiul ramas punem ceapa si ardeiul kapia tocate fin.Presaram putina sare si amestecam ocazional pana se inmoaie usor.
Turnam ceapa, ardeiul kapia si carnatii impreuna cu uleiul ramas in vasul aparatului Crock-Pot si fierbem aproximativ 3 ore.
Adaugam pasta de tomate, cimbru, boiaua, piperul, foaia de dafin, potrivim de sare si mai lasam 30 de minute.Adaugam mararul verde tocat fin si oprim aparatul.
Putem pastra mancarea la cald pana in momentul servirii.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...