Ingrediente:
- 400 gr aluat de foitaj
- 250 gr crema de branza
- 150 gr baby spanac
- 1 conserva ton bucati
- 100 gr porumb boabe din conserva
- 3 oua
- 2 linguri smantana
- 1 lingura pesmet
- sare
- piper
- oregano uscat
Mod de preparare:
Separam ouale. Batem albusurile cu un praf de sare.
Intr-un castron amestecam crema de branza cu tonul scurs din conserva, spanacul taiat bucati, porumbul, smantana, sare, piper si oregano.Adaugam albusurile spuma si amestecam usor.
Intindem aluatul de foitaj pe fundul si peretii formei, pastrand putin aluat pentru decor.
Presaram pesmetul si intindem amestecul.
Taiem fasii aluatul ramas si il intindem sub forma de grilaj deasupra. Ungem cu ou batut deasupra si bagam forma la cuptor la foc iute.
Scoatem tarta cand este rumenita frumos si o lasam sa se racoreasca inainte de a o servi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu