Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 100 gr porumb boabe din conserva
- 100 gr telemea de oaie
- marar verde
- patrunjel verde
- 3 oua
- 2 linguri de faina
- sare
- piper
- 30 gr unt
Mod de preparare:
Curatam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoarea mare.
Presaram putina sare si ii lasam 15-20 de minute.
Scurgem zeama lasata. Adaugam ouale, branza rasa, mararul, patrunjelul, piperul, porumbul si faina.
Omogenizam compozitia.Daca compozitia nu este destul de groasa putem sa mai adaugam faina.
Ungem o forma cu unt si turnam compozitia.
Restul de unt il punem deasupra rupt bucatele.
Bagam forma la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos.
Scoatem forma cand compozitia este gata si o rasturnam pe o farfurie.
Este buna atat calda, cat si rece servita ca aperitiv.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu