Recent Posts

joi, 13 august 2020

Chifteluta de dovlecei cu porumb la cuptor

 

Chifteluta de dovlecei  cu porumb la cuptor

Ingrediente:
  • 2 dovlecei
  • 100 gr porumb boabe din conserva
  • 100 gr telemea de oaie
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 3 oua
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • 30 gr unt
Mod de preparare:
Curatam dovleceii, le taiem capetele si ii dam pe razatoarea mare.
Presaram putina sare si ii lasam 15-20 de minute.
Scurgem zeama  lasata. Adaugam ouale, branza rasa, mararul, patrunjelul, piperul, porumbul si faina.
Omogenizam compozitia.Daca compozitia nu este destul de groasa putem sa mai adaugam faina.
Ungem o forma cu unt si turnam compozitia.
Restul de unt il punem deasupra rupt bucatele.
Bagam forma la cuptor la foc mediu pana se rumeneste frumos.
Scoatem  forma cand compozitia este gata si o rasturnam pe o farfurie.
Este buna atat calda, cat si rece servita ca aperitiv.


Chifteluta de dovlecei  cu porumb la cuptor

Chifteluta de dovlecei  cu porumb la cuptor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...