Recent Posts

joi, 13 august 2020

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

 

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Ingrediente:
  • 400 gr fasole pastai
  • 250 gr carne pui fara os(pulpe sau piept)
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii bine coapte
  • sare
  • piper
  • bors dupa gust
  • cimbru
  • marar verde
  • 2 oua
Mod de preparare:
Pregatim fasolea  verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem.
Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste adaugam putina sare si fasolea pastai.Fierbem pana fasolea este moale.
Intre timp taiem carnea   in bucati mici.
Curatam legumele si le spalam.
Taiem morcovul in semirondele subtiri,ardeiul gras cubulete si ceapa fin.
In uleiul incins punem pe rand carnea pana isi schimba culoarea, ceapa, morcovul, apoi ardeiul gras.
Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile date pe razatoare si cimbru.Fierbem 5-10 minute pana rosiile sunt fierte, apoi turnam peste fasolea verde  fiarta.
Adaugam bors dupa gust fiert sparat, sare si piper.
Mai fierbem cateva minute, apoi adaugam mararul tocat fin.
Intr-o cana batem cu furculita ouale si le lasam sa se scurga in oala in fir subtire, fara a amesteca..
Cand oul se ridica deasupra oprim focul.

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui
Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...