Recent Posts

luni, 9 aprilie 2018

Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel

Ingrediente:

  • organe de la un miel(ficat, plaman, inima, rinichi)
  • 250 gr spata de porc tocata
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 oua+1 pentru uns
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de placinta
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Curatam organele de pielite, le taiem in bucati potrivite si le spalam bine. Le oparim pentru cateva minute intr-o oala cu apa clocotita si putina sare. Le scoatem si le lasam sa se raceasca. Le dam prin masina de tocat carne cu gauri mari, apoi le amestecam cu carnea tocata, ceapa verde, usturoiul, mararul si patrunjelul tocate marunt, sare, piper si ouale.
Drob de miel
Intr-o tava unsa cu o lingura ulei punem o foaie de placinta pe fundul si pe peretii formei. Asezam amestecul, apoi acoperim cu  cealalta foaie de placinta. Ungem foaia cu oul ramas batut bine cu o furculita si stropim cu ulei.
Dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos.
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...