Recent Posts

luni, 5 martie 2018

Tiramisu la cupa

Tiramisu la cupa



Tiramisu la cupa

Ingrediente:

  • 100 gr piscoturi
  • 250 gr mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3 -4 linguri zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 150 ml cafea instant(apa, 2 plicuri cafea instant, 1 lingurita zahar, 1 lingura rom)
  • 60 gr cacao neagra pudra
Mod de preparare:
Preparam cafeaua. Punem la fiert apa cu zaharul. La primul clocot dam jos, adaugam cafeaua instant si lasam sa se racoreasca, apoi adaugam romul.
Intr-un vas punem galbenusul impreuna cu zaharul si 1 lingura din cafeaua pe care am facut-o si asezam vasul ma bain marie. Amestecam constant pana crema se ingroase. Dam jos si o lasam la racit. Amestecam mascarponele cu crema racita si frisca batuta spuma tare.
Asezam in cupe cate 1 lingura de crema, un strat de piscoturi rupte in jumatati, inmuiate in cafeaua cu rom,un strat de crema, un strat de cacao pudra, si din nou puiscoturi inmuiate, crema si cacao. Dam cupele la rece pentru cel putin 1 ora.

Tiramisu la cupa

Tiramisu la cupa


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...