Recent Posts

duminică, 4 martie 2018

Pulpe de pui la cuptor in vin alb

Pulpe de pui la cuptor in vin alb

Pulpe de pui la cuptor in vin alb

Ingrediente:

  • 1 kg pulpe de pui
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper rosu proaspat macinat
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Curatam pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc, daca sunt mai mari. Presaram sarea si piperul si le masam usor. Le asezam intr-o tava, turnam vinul si stropim cu uleiul. Dam tava la cuptorul preincalzit pana pulpele se rumenesc. 
Servim pulpele langa diferite garnituri(cartofi, orez) si salate in functie de preferinta.
Pulpe de pui la cuptor in vin alb

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...