Recent Posts

marți, 6 martie 2018

Pui cu ciuperci in sos

Pui cu ciuperci in sos


Pui cu ciuperci in sos

Ingrediente:

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr sos de rosii
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 foaie de dafin.
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri faina de naut
  • patrunjel verde(sau uscat)

Mod de preparare:

Spalam pulpele si le taiem in bucati mai mici.Punem carnea in uleiul incins si amestecam pana se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin, un praf de sare siacoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete,ciupercile scurse si clatite,apoi pasta de go gosari. Stingem cu apa cat sa acopere si sa depaseasca si fierbem 10 minute. Adaugam foaia de dafin, piper, sosul de rosii si faina de naut desfacuta in 2-3 linguri apa rece. Amestecam ocazional pana sosul se ingroase. Presaram patrunjel verde tocat fin (al meu a fost uscat) si stingem focul.
Pui cu ciuperci in sos


Pui cu ciuperci in sos

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...