Recent Posts

duminică, 18 martie 2018

Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina

Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina



Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina

Ingrediente:

  • 500 gr fasole verde congelata
  • 1morcov
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2 pulpe gaina(+ alte legume:1 ceapa, 1 morcov, 1 bucata telina)
  • sare roz de Himalaya cu verdeturi de Provence
  • piper roz
  • boia iute
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Curatam pulpele de gaina, le taiem in jumatate si le punem la fiert in apa rece. Spumam bine, apoi adaugam restul legumelor. Fierbem cat este nevoie pana carnea se inmoaie. Strecuram zeama si o punem deoparte. Vom avea nevoie de aproximativ 150 ml supa. Restul o vom folosi pentru o supa cu taietei  sau in alt preparat ce necesita supa de pui.
Intr-o tava punem fasolea verde, morcovul  curatat, spalat si taiat rondele, pasta de gogosari, 150-200 ml supa de pui. Asezam pulpele deasupra, condimentam  cu sare roz cu verdeturi de Provence, piper roz, boia iute si stropim cu uleiul. Acoperim fora cu folie de aluminiu si o dam la cuptor pentru 15 minute, apoi scoatem folia si mai lasam 10 minute, sa se rumeneasca carnea.
Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina

Fasole verde la cuptor cu morcovi si pulpe de gaina

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...