Recent Posts

sâmbătă, 24 martie 2018

Ciorba de manzat cu maghiran

Ciorba de manzat cu maghiran

Ciorba de manzat cu maghiran

O ciorbita de manzat usoara si sanatoasa a fost alegerea noastra pentru aceste zile racoroase. Aromata cu maghiran si patrunjel verde, a fost o adevarata delicatesa.

Ingrediente:

  • 500 gr carne de manzat taiata cuburi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 tije telina Apio
  • 2 cartofi
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • sare
  • piper negru macinat
  • maghiran uscat
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 lingura ulei optional

Mod de preparare:

Carnea de manzat o punem la fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede.Fierbem pana carnea se inmoaie. Adaugam ceapa tocata fin, morcovul taiat rondele, telina taiata  bucati mici. Fierbem 10 minute, apoi adaugam cartofii taiati cuburi mai mari.Dupa 10 minute punem conserva de rosii, sare, piper, uleiul  si maghiranul. Fierbem 10  minute si stingem focul. Servim ciorba fierbinte cu patrunjel verde tocat fin deasupra.
Ciorba de manzat cu maghiran

Ciorba de manzat cu maghiran

Ciorba de manzat cu maghiran

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...