Recent Posts

duminică, 1 octombrie 2017

Mancare de dovlecei cu ciuperci

Mancare de dovlecei cu ciuperci


Mancare de dovlecei cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1/2 morcov
  • 2 dovlecei  tineri
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 300 gr  rosii pasate
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • piper negru macinat
  • 1 foaie de dafin
  • rozmarin uscat
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare:

Curatam ceapa si o tocam fin, ardeiul gras cubulete,iar morcovul semirondele  cat mai subtiri. Trecem ciupercile rapid printr-un jet de apa si le taiem in patru. Dovleceii ii curatam si ii taiem cuburi mai mari.
In uleiul incins  punem la calit, pe rand, morcovul, ceapa, ardeiul gras, ciupercile. Acoperim cu apa calda.Punem sare, piper, foaia de dafin si lasam sa dea cateva clocote, apoi punem dovleceii. Dierbem 10 minute, apoi punem rosiile si rozmarinul. Fierbem pana scade si se leaga sosul. Adaugam usturoiul tocat fin inainte de a stinge focul.
Mancare de dovlecei cu ciuperci

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...