Recent Posts

duminică, 8 octombrie 2017

Fasole verde cu ciuperci si piept de pui

Fasole verde cu ciuperci si piept de pui


Fasole verde cu ciuperci si piept de pui

Ingrediente:

  • 350 gr fasole verde congelata
  • 300 gr ciuperci chapignon brune
  • 250 gr piept de pui
  • 250 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 2 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare:

Pieptul il spalam, il scurgem si il taiem fasii subtiri, pe care le  dam cu sare si piper. Trecem rapid ciupercile printr-un jet de apa, le stergem si le feliem. Curatam usturoiul si il taiem fin.
In uleiul incins punem pieptul  de pui si  amestecam ocazuional pana incepe sa se rumeneasca usor. Scoatem pieptul de pui pe o farfurie,  apoi in uleiul ramas punem usturoiul, apoi ciupercile. Cand ciupercile  s-au inmuiat si zeama a scazut adaugam fasolea verde, rosiile, apoi punem pieptul de pui rumenit, sare, piper si rozmarin . Dam vasul la cuptor pana sosul scade si fasolea verde s-a inmuiat.
Fasole verde cu ciuperci si piept de pui

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...