Recent Posts

vineri, 27 octombrie 2017

Ciuperci umplute cu branza si legume

Ciuperci umplute cu branza si legume

Ciuperci umplute cu branza si legume

Ingrediente:

  • 6 ciuperci champignon brune mari
  • 150 gr crema de branza cu smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  •  120 gr amestec de legume congelat(morcov, mazare, ardei rosu,fasole verde,  porumb)
  • 1 ou
  • 70 gr cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru

Mod de preparare:

In uleiul de masline incins punem legumele si le lasam 2-3 minute la foc iute, amestecand usor, cat sa se dezghete si sa  se inmoaie usor. Le dam jos si le lasam sa se raceasca.
Intr-un castron punem branza, oul, legumele, sare, piper ,  cimbru si 1 lingura de cascaval ras.
Ciuperci umplute cu branza si legume

Scoatem piciorusele de la ciuperci, presaram putina sare in palarii, apoi le umplem cu amestecul format.

Ciuperci umplute cu branza si legume

Asezam ciupercile intr-o tava pe hartie de copt , presaram deasupra restul de cascaval, apoi le dam la cuptor pana se inmoaie si se rumenesc usor deasupra.
Ciuperci umplute cu branza si legume


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...