Recent Posts

sâmbătă, 17 iunie 2017

Sandviș cu pasta de naut si sunca Serrano

Sandviș cu pasta de naut si sunca Serrano

Sandviș cu pasta de naut si sunca Serrano

 Ingrediente:

  • 300 gr naut din conserva
  • 1 avocado
  • sare
  • piper macinat
  • zeama de lamaie
  • 70 ml ulei de masline
  • sunca Serrano 

Mod de preparare:

Intr-un vas mixam nautul cu pulpa fructului de avocado, sare, piper, zeama de lamaie si uleiul de masline, pe care le pastram la rece pentru 10 minute, sau pana in momentul servirii.
Pe felii de paine prajita punem pasta formata, asezam deasupra cate o felie de sunca, presaram putin piper proaspat macinat, stropim cu ulei de masline. Servim imediat.
Sandviș cu pasta de naut si sunca Serrano
 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...