Recent Posts

joi, 23 februarie 2017

Supa de pui cu rosii si galuste de gris

Supa de pui cu rosii si galuste de gris

Supa de pui cu rosii si galuste de gris


Ingrediente:

  • 3-4 spinari de pui sau alta carne cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov tarat rondele
  • 1 tija telina Apio taiata in bucati de 2-3 cm
  • sare
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 200 ml bulion
  • galuste din 2 oua, 8 linguri gris, 1 varf de cutit praf de copt
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Punem spinarile spalate bine la fiert. Spumam bine si cand zeama este limpede adaugam ceapa intreaga, curatata si spalata, rondelele de morcov, telina, foaia de dafin, sare si piper. Fierbem la foc mic  pana legumele se inmoaie, apoi scurgem zeama si o punem din nou la foc.Putem transfera si rondelele de morcov in supa. Adaugam bulionul. Batem cu o furculita ouale, apoi adaugam grisul si praful de copt. Omogenizamsi punem cu o lingurita amestecul in vasul cu zeama fierbinte. Fierbem galustele, adaugand din cand in cand cate  putina apa rece. Servim supa cresarata cu patrunjel verde.
Supa de pui cu rosii si galuste de gris
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...