Recent Posts

sâmbătă, 4 februarie 2017

Supa de ciuperci cu pui si salata verde

Supa de ciuperci cu pui si salata verde


Supa de ciuperci cu pui si salata verde

Ingrediente:

  • 1 piept de pui cu os
  • 400 gr ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1 salata verde
  • taitei de casa
  • 1 ou
  • sare
  • piper boabe 

Mod de preparare:

 Spalam pieptul de pui si il punem a fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie , apoi adaugam ceapa curatata,piper boabe si sare.Fierbem pana carnea se inmoaie si scurgem zeama, pe care o punem din nou la fiert. Cand a inceput sa clocoteasca adaugam ciupercile  taiate felii, pieptul rupt fasii si le fierbem  pana incep sa se inmoaie, apoi adaugam taiteii de casa si fierbem 3-4 minute. Adaugam salata verde curatata, spalata si taiata fasii. Dam cateva clocote, apoi turnam in fir subtire oul batut separat, amestecand continuu. Stingem focul. Servim supa fierbinte.

Supa de ciuperci cu pui si salata verde

Supa de ciuperci cu pui si salata verde



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...