Recent Posts

duminică, 15 noiembrie 2015

Tort cu ciuperci

Tort cu ciuperci

Tort cu ciuperci

Ingrediente pentru Tort cu ciuperci:

  • 600 gr ciuperci proaspete
  • 250 gr faina
  • 150 gr unt
  • 3 oua
  • 130 ml lapte
  • 3 linguri smantana grasa
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare pentru Tort cu ciuperci:

Spalam ciupercile, le stergem bine de apa si le taiem feliute subtiri impreuna cu piciorusele.Calim ciupercile in 100 gr unt pana se evapora  toata zeama  lasata de ciuperci.
Intr-un castron mixam faina amestecata cu praful de copt, 1 ou,  laptele, sare  si 50 gr unt topit,  la temperatura camerei. Aluatul obtinut il punem intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt. Dam forma la cuptorul preincalzzit pentru 15 minute.Scoatem forma , asezam deasupra ciupercile calite, iar deasupra turnam cele doua oua ramase batute cu smantana, sare si piper.
Dam forma inapoi la cuptor pana tortul se rumeneste usor.

Tort cu ciuperci

x

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...