Recent Posts

duminică, 15 noiembrie 2015

Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati

Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati

Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati


Ingrediente pentru Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati:


  • 1 muschiulet de porc
  • 2 carnciori afumati si picanti
  • 1 conserva naut
  • sare
  • piper macinat
  • rozmarin
  • boia iute
  • sos de rosii pentru servit
  • 4 linguri ulei

Mod de preparare pentru Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati:

Spalam muschiul si il tampona bine cu un servet absorbant. Cu un cutit cu varf ascutit taiem muschiuletul ,pana obtinem o forma dreptunghiulara. Asezam muschiul intre doua folii de plastic si il batem usor cu un ciocan de snitele. Dam folia de plastic de deasupra a o parte si presaram putina sare, piper negru macinat si cateva  ace de rozmarin.
Punem 2 linguri ulei intr-o tigaie si rumenim usor carnciorii pe toate partile, dupa care ii scoatem.
Scurgem  nautul din conserva, il clatim bine, apoi il mixam cu un praf de sare, piper si uleiul in care am prajit carnaciorii.
Intindem pasta de naut pe muschiulet, asezam carnaciorii unul in prelungirea celuilalt la marginea dinspre care incepem sa rulam. Cu ajutorul foliei de plastic de jos rulam muschiuletul , dupa care il legam cu ata  de bucatarie. Presaram deasupra putina boia , stropim cu uleiul ramas  si il dam la cuptorul preincalzit intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Servim muschiuletul taiat felii cu sos de rosii.
Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati

Muschiulet rulat cu pasta de naut si carnaciori afumati


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...