Recent Posts

joi, 8 octombrie 2015

Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde

Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde



Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde

Ingrediente pentru Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde:


  • 2 cani faina+pentru presarat
  • 100 g malai
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 120 gr unt topit+pentru uns
  • 80 gr branza telemea rasa
  • 40 gr cascaval ras
  • o mana frunze de ceapa verde tocate fin
  • 150 ml lapte batut

Mod de preparare pentru Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde:

Intr-un castron amestecam  ingredientele solide,branza si cascavalul rase fin, frunzele de  ceapa verde tocate, untul topit si laptele batut. Amestecam bine compozitia. Daca mai este nevoie adaugam faina sau lapte batut pana obtinem o compozitie legata, care nu se lipeste de maini.
Pe un blat presaram putina faina si intindem compozitia cu ajutorul unui sucitor pana ajunge la o grosime de aproximativ 1/2 cm. Cu un disc de metal sau cu un pahar taiem  aluatul. Punem discurile intr-o tava pe hartie de copt. Ungem discurile cu unt topit, presaram putina sare si piper negru. Dam tava la cuptorul preincalzit , la foc mediu pana se rumenesc usor.Le servim calde.

Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde



x

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...