Recent Posts

vineri, 8 mai 2015

Bruschete cu naut

Bruschete cu naut


Bruschete cu naut


 Ingredientul  meu preferat pentru zilele de post este de departe nautul. Astazi am facut bruschete cu naut.Iar daca aveti o conserva de naut bruschetele vor fi gata imediat.

Ingrediente pentru Bruschete cu naut:

  •  o conserva naut
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
  • 1 franzela

Mod de preparare pentru Bruschete cu naut:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul de masline . Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul curatat si tocat fin . Lasam cateva secunde, stingem cu o jumatate  de cana apa calduta si punem nautul si conserva de rosii mixata . Adaugam sare, piper, rozmarin si lasam sa fiarba pana scade sosul.
Intre timp taiem franzela felii si o prajim pe gratar. Cand feliile sunt gata punem deasupra  nautul cald si servim imediat. Ornam cu frunze de  busuioc sau rozmarin.(Inainte de a pune nautul pe felii puteti stropi feliile cu putin ulei de masline)
Bruschete cu naut

Bruschete cu naut




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...