Publicat de
Ecaterina Mihaela
Supa de rosii cu bulgur
Ingrediente pentru Supa de rosii cu bulgur:
- 2 dovlecei mici
- 100 gr bulgur
- 1 lingura ulei
- 1 conserva de rosii mixata
- sare
- piper negru macinat
- 1 legatura ceapa verde
- 400 ml supa de legume
Mod de preparare pentru Supa de rosii cu bulgur:
Spalam dovleceii, ii descojim si ii taiem betisoare lungi.Punem dovleceii la calit in uleiul incins. Cand dovleceii incep sa se inmnoaie usor adaugam bulgurul.Amestecam usor, apoi atingem cu supa de legume fierbinte. Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam conserva de rosii mixata, sare si piper dupa gust. Mai lasam sa fiarba 15 minute, adaugand putina apa daca mai este nevoie.Servim supa de rosii cu bucatele de ceapa verde tocata fin presarata deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu