Recent Posts

joi, 26 februarie 2015

Salau cu ciuperci in sos de rosii


Salau  cu ciuperci in sos de rosii

Salau cu ciuperci in sos de rosii

Ingrediente pentru Salau cu ciuperci in sos de rosii:

  • 3 bucati salau(aprox 300 gr bucata)
  • 1 ceapa
  • 1 conserva ciuperci
  • 400 ml sos de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei(optional)
  • 3 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde pentru ornat

Mod de preparare pentru Salau cu ciuperci in sos de rosii:

Pestii bine curati si spalati, ii tamponam bine cu servet absorbant, ii presaram cu sare si piper si ii punem intr-o tava cu 2 linguri de ulei la foc iute.

Intre timp tocam ceapa si usturoiul fin. Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei, iar cand ceapa s-a inmuiat adaugam usturoiul. Lasam cateva secunde, apoi stingem cu sosul de rosii. Adaugam foile de dafin, putina sare, piper, pasta de ardei si lasam sa dea 2-3 clocote.

Turnam sosul de rosii peste peste, impreuna cu ciupercile scurse si clatite bine.Lasam tava la cuptor pana sosul se ingroase.

Servim  mancarea cu patrunjel verde tocat fin presarat deasupra.

Salau  cu ciuperci in sos de rosii

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...