Recent Posts

marți, 3 februarie 2015

Negresa marmorata

Negresa marmorata


Negresa marmorata


Ingrediente pentru Negresa marmorata:

  • 250 gr unt
  • 250 gr ciocolata neagra
  • 250 gr zahar+50 gr 
  • 5 oua medii
  • 50 gr faina+1 lingura
  • 85 gr cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 gr crema de branza

Mod de preparare pentru Negresa marmorata:

Tocam fin 150 gr ciocolata , iar restul grosier.Punem ciocolata tocata fin intr-un bol si o topim la bain-marie sau in cuptorul cu microunde si o lasam sa se raceasca putin.

Punem untul si zaharul intr-un bol mai mare si le batem pana obtinem o crema lejera. Adaugam 4 oua , pe rand, amestecand bine dupa fiecare, appi incorporam faina cernuta, cacaua, praful de copt si putina sare. La final adaugam ciocolata topita si cea tocata grosier.

Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem branza intr-un bol si o amestecam cu oul ramas ,50 gr zahar si lingura de faina.Presaram gramajoare din acest amestec peste compozitia turnata anterior. Unim cele 2 compozitii cu ajutorul unei scobitori cumiscari ondulatorii. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade  cam 30 de minute.

Lasam prajitura sa se raceasca inainte de a o portiona.

Negresa marmorata


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...