Recent Posts

duminică, 25 ianuarie 2015

Umplutura de carnati si mere

 Umplutura de carnati si mere

Umplutura de carnati si mere
O rulada delicioasa cu umplura de carnati si mere.

Ingrediente pentru Umplutura de carnati si mere:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 tulpina de telina Apio, tocata fin
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 500 gr carnati de porc
  • 1 marverde, descojit si tocat
  • 50 gr pesmet proaspat
  • 1 lingura salvie
  • 2-3 linguri patrunjel  verde tocat
  • 1 ou
  • 10 felii de bacon fara sorici.

Mod de preparare pentru Umplutura de carnati si mere:

Incintam uleiul intr-o cratits si punem la calit ceapa si telina pentru 5 minute, apoi le scoatem intr-un castron la racit.Scoatem carnea din carnati, adaugam peste ea marul,ceapa, pesmetul, oul,salvia, patrunjelul verde, sare si piper dupa gust. Omogenizam bine compozitia.

Tapetam o tava de chec cu 8 felii de bacon, usor suprapuse.Punem deasupra amestecul de carne, impaturim deasupra marginile baconului si cele 2 felii ramase.Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.Rasturnam rulada pe o hartie de copt intr-o tava mai larga si o mai lasam pana baconul se rumeneste bine.

Servim rulada cu patrunjel verde presarat deasupra.

Umplutura de carnati si mere




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...