Recent Posts

luni, 11 august 2014

Portofele cu branza si pere

Portofele cu branza si pere

Portofele cu branza si pere

Ingrediente pentru Portofele cu branza si pere :

  • 400 gr aluat de foitaj
  • 200  gr branza dulce
  • 2 linguri zahar brun
  • scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 pere
  • 20 gr unt
  • 1 galbenus
  • zahar pudra pentru decor

Mod de preparare pentru Portofele cu branza si pere :

 Curatam perele de coaja , scoatem cotoarele si le taiem cubulete .
Punem perele la foc cu untul si zaharul si amestecam usor pana merele se inmoaie si se caramelizeaza usor. . 
Dam jos si adaugam scortisoara .
Amestecam branza cu galbenusul si zaharul vanilat , apoi incorporam cu grija perele .

Intindem foitajul si il  taiem  in bucati potrivite.
Punem pe fiecare bucata din amestecul de branza si pere .
Ridicam marginile spre centru  si le stringem putin .
Punem portofelele in tava pe hartie de copt . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .
Scoatem portofelele , le lasam sa se racoreasca si le decoram cu zahar pudra .



Portofele cu branza si pere


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...