Recent Posts

marți, 10 iunie 2014

Sos caramel cu migdale

Sos caramel cu migdale

Sos caramel cu migdale

Ingrediente pentru Sos caramel cu migdale:

  • 200 gr zahar
  • 100 gr migdale
  • 30 gr unt
  •  100 ml frisca vegetala

Mod de preparare pentru Sos caramel cu migdale:

Punem migdalele intr-o tigaie uscata la foc mic . Le lasam cateva minute , agitand din cand in cand tigaia si avand grija sa nu le ardem . Le scoatem  si le macinam , pastrand si bucatele mai mari .
Punem zaharul  intr-un vas la foc mic .Il lasam pana capata o culoare aurie , agitand vasul din cand in cand . Adaugam migdalele , amestecam usor pana se omogenizaeaza , apoi  adaugam untul si amestecam energic pana untul se topeste si compozitia se uniformizeaza . Turnam frisca si lasam sa dea cateva clocote . Dam vasul jos si lasam sosul sa se raceasca  . Il folosim la diverse deserturi .
Sos caramel cu migdale



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...