Recent Posts

duminică, 15 iunie 2014

Pulpe de iepure cu naut si ciuperci

Pulpe de iepure cu naut si ciuperci

Pulpe  de iepure cu naut si ciuperci

Ingrediente pentru Pulpe de iepure cu naut si ciuperci :

  • 2 pulpe de iepure
  • 200 gr naut din conserva
  • 70 gr ciuperci din conserva
  • 1 conserva de rosii
  • 1 ceapa
  • sare de mare
  • piper mozaic proaspat macinat
  • maghiran uscat
  • 2 linguri untura de gasca
  • patrunjel verde pentru ornat
  • vin rosu,frunze de dafin , ienibahar , coriandru boabe si maghiran pentru marinada

 Mod de preparare pentru Pulpe de iepure cu naut si ciuperci :

Punem cu cateva ore  inainte pulpele la marinat intr-un aestec de vin cu frunze de dafin,ienibahar , coriandru boabe si maghiran . Scoatem pulpele inainte de a le gati si le scurgem .

 Asezam pulpele intr-o tava , presaram deasupra piper macinat , maghiran , punem 1 lingura de untura de gasca si dam tava la cuptor  pana se rumenesc. .
Tocam ceapa fin si o punem la calit intr-o lingura untura de gasca  . Cand ceapa a devenit translucida adaugam nautul , ciupercile , lasam 2-3 minute amestecan usor , apoi adaugam conserva de rosii mixata , sare , piper , maghiran . Fierbem pana scade sosul .
Punem pe farfurie nautul , iar deasupra asezam o pulpa de iepure . Ornam cu patrunjel verde .
Pulpe  de iepure cu naut si ciuperci

Pulpe  de iepure cu naut si ciuperci


 




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...