Recent Posts

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Muschiulet de porc cu verdeturi

Muschiulet de porc cu verdeturi

Muschiulet de porc cu verdeturi

Ingrediente pentru Muschiulet de porc cu verdeturi:

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 legatura marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper mozaic macinat
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva rosii
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita zahar
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 kg cartofi noi mai mici
  • 1 lingura ulei de masline
  • 20 gr unt

Mod de preparare pentru Muschiulet de porc cu verdeturi :

Tocam mararul , patrunjelul  si usturoiul fin  si le amestecam cu sare , piper , mustar si ou .Omogenizam bine compozitia . 
Spalam muschiuletul , il curatam bine de piei , il tamponam cu servetele absorbante si il ''imbracam'' in amestecul de verdeturi .
Asezam muschiul intr-o tava  , il stropim cu ulei si il dam la cuptor la foc potrivit ,pana crusta incepe sa se lege .
Mixam rosiile din conserva , le amestecam cu boiaua iute , sare , piper , zahar.
 Scoatem muschiul si turnam rosiile de jur imprejurul lui . Punem foile de dafin si dam tava la cuptor pana scade sosul .
Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa rece cu putina sare pentru 10 minute . Ii curatam  de coaja , ii taiem in jumatati sau ii lasam asa daca sunt mici si ii tragem intr-o tigaie pentru cateva minute in unt si ulei de masline .
Muschiulet de porc cu verdeturi


Muschiulet de porc cu verdeturi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...