Recent Posts

duminică, 16 martie 2014

Tabbouleh de sezon

Tabbouleh de sezon

tabbouleh de sezon

Ingrediente Tabbouleh de sezon :

  • 100 gr grau bulgur
  • 100 gr mazare verde congelata
  • 100 gr fasole verde congelata
  • 4 rosii mai mici sau 2 mai mari bine coapte
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • frunze de salata verde
  • frunze de menta verde

Mod de preparare Tabbouleh de sezon :

Punem graul bulgur in 300 ml apa calduta , il acoperim si il lasam 30 de minute sa se inmoaie .













 Tocam ceapa verde si patrunjelul fin , iar rosiile le taiem cubulete .

Fierbem 5 minute fasolea verde si mazarea in apa clocotita cu sare , apoi le scurgem si le racim .










Amestecam graul cu mazarea , fasolea verde ,rosiile , ceapa verde , patrunjelul , coaja rasa de lamaie si frunze de menta tocate ..Amestecam separat uleiul , zeama de lamaie , sare si piper si turnam peste salata , apoi amestecam bine .
 Servim salata pe frunze de salata verde .









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...