Recent Posts

joi, 21 noiembrie 2013

Patatnik

Patatnik

Patatnik


 Pentru cei care nu stiu Patatnik este o budinca de cartofi specifica zonei  de centru si sud-estul Bulgariei .

Ingrediente Patatnik :

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua mari sau 3 medii
  • 150 gr branza
  • 2 lingurite  menta uscata
  • sare
  • piper negru macinat
  • 50 gr unt

Mod de preparare Patatnik :

 Decojim cartofii , ii spalam si ii dam pe razatoarea mare .Ii amestecam cu ouale , branza sfaramata , menta , piper si sare , dupa gust .
Ungem o tava cu unt, turnam compozitia si o asezam bine , presand-o usor cu mana . Punem bucatele de unt din loc in loc.Dam tava la cuptor , la foc mic , pana se rumeneste frumos









Patatnik

Patatnik




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...