Recent Posts

vineri, 1 noiembrie 2013

Gnocchi in sos de ciuperci Pleurotus

Gnocchi in sos de ciuperci Pleurotus

Gnocchi in sos de ciuperci pleurotus

Ingrediente pentru Gnocchi in sos de ciuperci Pleurotus :

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 500 gr ciuperci Pleurotus 
  • boia dulce
  • 1 foaie de dafin
  • chimen
  • 200 ml supa de legume
  • 350 ml smantana 
  • sare
  • piper
  • gnocchi 

Mod de preparare pentru Gnocchi in sos de ciuperci Pleurotus :

Tocam ceapa fin si o  punem la calit in uleiul incins. Adaugam ciupercile taiate fasii si chimenul .Le prajim usor , dupa care adaugam sare , piper si boia . Turnam supa , foaia de dafin  si lasam sa fiarba la foc mic 20-25 de minute, amestecand din cand in cand .

Turnam smantana  si o lasam sa dea cateva clocote .
Fierbem gnocchi in apa cu sare pana in momentul cand se ridica .
Servim  gnocchi cu sos de ciuperci .
Gnocchi in sos de ciuperci Pleurotus


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...