Recent Posts

luni, 24 iunie 2013

Sos Sabayon cu cirese

Sos Sabayon cu cirese


Sos Sabayon cu cirese

Ingrediente Sos Sabayon cu cirese:

  • cirese proaspete fara samburi
  • 4 galbenusuri
  • 125 gr zahar pudra
  • 1 pahar vin alb dulce  aromat
  • 2 linguri coniac

Mod de preparare Sos Sabayon cu cirese :

 Punem galbenusurile cu zaharul intr-un vas cu fundul dublu sau la bain-marie  si le batem pana amestecul devine spumos ,apoi adaugam vinul caldut si  batem  in continuare pana sosul devine spumos si gros.  Dam  jos ,adaugam coniacul si  lasam la  racit . .Servim   in cupe cu fructe proaspete.






 



2 comentarii:

Paula Gafitescu spunea...

Cred ca e grozav de bun. Un rasfat de zile mari!

Mihaela Cercel spunea...

Bun si foarte usor de facut!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...