Recent Posts

miercuri, 12 iunie 2013

Crema Chantilly cu piersici

Crema Chantilly cu piersici

Crema Chantilly cu piersici

Pentru ca este cald si nu prea ne mai vine sa deschidem cuptorul prea des am deschis sesiunea deserturilor usoare la pahar .Puteti face desertul cu orice fel de fructe ,va fi la fel de bun.

Ingrediente Crema Chantilly cu piersici :

  • 250 gr smantana foarte grasa si proaspata
  • 100 ml lapte
  • 80 gr zahar pudra aromat cu vanilie
  • 4-5 piersici bine coapte
  • zeama de lamaie
  • frunze de menta pentru decor

Mod de preparare Crema Chantilly cu piersici :

Spalam bine piersicile ,le curatam ,apoi le taiem felii.Le stropim cu putina zeama de lamaie si le lasam la rece.
Pentru prepararea cremei Chantilly trebuie sa tinem 15 minute smantana in congelator inainte de a incepe sa o batem .O subtiem cu laptele rece ,apoi incepem sa batem ,mai intai la viteza mica ,apoi la viteza mare pana ce isi dubleaza volumul .Avem  grija sa nu depasim  momentul  daca nu dorim  sa facem  unt de casa .Amestecam  usor zaharul pudra in crema .Punem  in cupe fructele ,apoi punem  crema .Ornam  cu cateva felii de piersica si frunze de menta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...