Recent Posts

joi, 11 octombrie 2012

Inghetata de cafea

Inghetata de cafea

Inghetata de cafea

Ingrediente pentru Inghetata de cafea :

  • 4 galbenusuri
  • 200 gr zahar
  • 250 ml cafea tare
  • 300 ml smantana de frisca
  • un praf de sare
  • 1 lingura lichior de migdale

Mod de preparare pentru Inghetata de cafea:

Inghetata de cafea
Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul pana se obtine o compozitei cremoasa .Se dilueaza usor compozitia cu cafeaua calduta.Se pune amestecul la bain-marie sau la foc mic  si se amesteca pana se ingroase ca o smantana.Se da jos si se amesteca cu lichiorul de migdale .Se lasa sa se raceasca ,apoi se amesteca cu smantana batuta spuma.Se pune compozitia la congelator ,amestecand din cand in cand.
Inghetata de cafea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...