Recent Posts

joi, 11 octombrie 2012

Gem de caise

Gem de caise

Gem de caise

Ingrediente pentru  Gem de caise:

  • 2 kg caise
  • 1 kg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare pentruGem de caise  :

Spalati caisele,apoi rupeti-le in jumatati si scoateti samburele.Puneti-le intr-o cratita,apoi presarati zaharul deasupra.Lasati-le cel putin o ora sa lasa zeama,apoi puneti-le la fiert la foc mic .Cand sunt  aproape gata (cu 5 minute inainte),puneti zaharul vanilat si zeama de lamaie .Sterilizati borcanele in cuptor.Puneti gemul fierbinte in borcanele fierbinti ,puneti capacele,apoi lasati-le acoperite cu paturi pana se racesc.Depozitati borcanele la loc racoros.
Gem de caise

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...